Жарылған қарақұмық

 

Өмірлік қажеті бар микроэлементтер мен пайдалы дәрумендердің көп мөлшері, қарапайым жолмен әзірленеді.

КӨБІРЕК ПАЙДАЛЫ ҚАСИЕТТЕРДІ САҚТАЙ ОТЫРЫП, АСТЫ ЖЫЛДАМЫРАҚ ӘЗІРЛЕЙМІЗ!

Жарылған қарақұмық оны қабығынан аршу, содан кейін жару арқылы алынады. Жарылған жарма қарақұмықтың барлық пайдалы қасиеттерін сақтайды. Мұндай жармада организмді тазартатын жасұнық көп болады, сондықтан ол асқазан-ішек жолдары ауруларында әсіресе пайдалы.

Жарылған қарақұмық дәнмен салыстырғанда бірнеше есе жылдам піседі. Сондықтан пісіру кезінде пайдалы қасиеттерін көбірек сақтайды.

Қарақұмықта В тобының барлық дерлік дәрумендері, А продәрумені – каротин, Е және С дәрумендері бар. Қарақұмық жармасында глютен жоқ, ол оны дәнді дақылдар ақуызын қабылдамайтын адамдар үшін жарамды етеді.

Сізге зор денсаулық тілейміз!